Egyszerűen és gyorsan elkészül ez a citromfagyi, lágy, krémes, ráadásul kizárólag természetes és növényi alapanyagokból.
Érdemes kesuvajat használni, mert akkor biztosan nem maradnak kesudarabok a fagyiban, és gyorsabban el is készül.
Hasonlóan egyszerű, vagy talán még egyszerűbb a csupán egyetlen alapanyagból készülő banánfagyi!

Citromfagyi
Citromfagyi természetes összetevőkből
Készülékek
- 1 Turmixgép
Összetevők
- 3 darab citrom kifacsart leve
- 3 darab citrom lereszelt héja
- 20 dkg kesuvaj (vagy kesudió)
- 10 dkg kókuszkrém
- 10 dkg természetes édesítőszer (agave vagy rizsszirup, vagy bármi, amit szívesen használsz)
- csipet só
Elkészítés
- Minden hozzávalót turmixgépbe teszünk és simára turmixolunk.
- A citromos krémet fagyasztóba tesszük, és fagyiskanállal tálaljuk.