Grapefruit-avokádó saláta spenóttal

616

Egy pikáns, erősen lúgosító saláta! Értékes zsírsavak, vitaminok és ásványi anyagok vannak benne, és segít helyreállítani a szervezeted pH egyensúlyát… ha pedig az már rendben van, akkor segít fenntartani.

A grapefruitot egyébként is szeretjük. Az avokádót is, és persze spenót is jöhet minden nap. És ha ezeket összerakjuk, az már rossz nem lehet! (csak éppen szokatlan így együtt)

Spenót helyett lehet jégsalátát is kisebb kockákra vágni, még üdébb, még finomabb lesz!

Grapefruit avokádó saláta spenóttal

Gyorsan és egyszerűen elkészíthető egészséges finomság
Elkészítés ideje 5 perc
Teljes Idő 5 perc
Fogás Salad
Konyha nyers, teljes értékű növényi étrend (TÉNÉ), vegán

Összetevők
  

  • 1 darab avokádó
  • 1 darab grapefruit
  • 1 evőkanál citromlé
  • pici
  • csíra a díszítéshez

Elkészítés
 

  • Az avokádót kockákra vágjuk, meglocsoljuk citromlével, megszórjuk a sóval. Átkeverjük.
  • A grapefruit húsát egy kiskanállal kiforgatjuk minden kis cellából.
  • A spenótot éles késsel felvágjuk kis darabokra. Mindezt jól összekeverjük és már esszük is. Ne hagyjuk állni, ez igazán frissen jó. 
Kulcsszó avokádó, egyszerű, grapefruit, gyors, spenót
Close
NövényiKonyha by Lénárt Gitta © Copyright 2024. Minden jog fenntartva.
Close