Aszaljunk otthon! Mini tanfolyam!

3.1K

A növényi konyha egyik legkedveltebb eljárása az aszalás. Egyre többféle és egyre jobb aszalógépeket lehet már kapni, és nagyon sok finom és gyönyörűséges recept hozzáférhető a világhálón, többek között ezen az oldalon is. A nyersen aszalt chipsz-ek, kekszek, kenyerek, édes ropogtatni valók nem csak finomak, de nagyon egészségesek! Teljes értékű ételek, tele értékes tápanyagokkal, vitaminokkal, enzimekkel. Ez a mini tanfolyam hasznos lehet számodra, ha most kezdesz ismerkedni az aszalás technikájával. Sok kérdésedre megtalálod a választ. 

A következő bejegyzésekben összegyűjtöttük azokat az ismereteket, amik szükségesek ahhoz, hogy az aszalás elméletével megismerkedj. A receptek a lista végén találhatók.

Close
NövényiKonyha by Lénárt Gitta © Copyright 2024. Minden jog fenntartva.
Close