Eperkrémleves (nyers)

499

Ez a hideg eperkrémleves igazi nyári kedvenc: friss, üdítő, és pillanatok alatt elkészül, főzés nélkül. Csak turmixolni kell, így minden vitamin és tápanyag megmarad benne. Természetes, finom, és tökéletes választás egy forró napra – akár desszertként, akár egy könnyű fogásként.

eperkrémleves

Hideg eperkrémleves

Fogás Leves
Konyha nyers, teljes értékű növényi étrend (TÉNÉ)

Készülékek

  • 1 Turmixgép

Összetevők
  

  • 60 dkg földieper (lehet fagyasztott is)
  • 10 dkg kesudió
  • néhány szem datolya (édesítésnek)
  • 1 darab érett banán (hogy még krémesebb legyen)
  • kb 2-3 dl tiszta víz

Elkészítés
 

  • Minden hozzávalót simára turmixolunk, és már tálalhatjuk is. Friss eperrel, menta levelekkel tálaljuk. (ha nincs friss eper, akkor banánkarikákkal is lehet díszíteni)
Kulcsszó földieper, nyers leves
Close
NövényiKonyha by Lénárt Gitta © Copyright 2024. Minden jog fenntartva.
Close