Menj Vissza

Kesusajtkrém

Kesudióból készült ízesített növényi sajtkrém
Fogás növényi sajt
Konyha nyers, teljes értékű növényi étrend (TÉNÉ)

Készülékek

  • 1 Turmixgép

Összetevők
  

  • 10 dkg kesudió
  • 10 dkg hámozott cukkini
  • 1 evőkanál sörélesztő pehely
  • 1 csapott teáskanál
  • ½ citrom leve
  • 2-3 dl tisztított víz

Elkészítés
 

  • Minden összetevőt simára turmixolunk. Attól függően, hogy sűrűbb vagy lágyabb állagot szeretnénk elérni, lehet a víz mennyiségét növelni.
    Sokféleképpen lehet ízesíteni, főleg a színes zöldségporokat ajánlom, amivel nem csak az ízeket, hanem a színeket is fellehet dobni.
    (spirulina por, céklapor, sárgarépapor, currypor, stb)
     
Kulcsszó kesudió, kesusajt, kesusajtkrém