Menj Vissza

Gyümölcsös kókuszkocka

Datolyás, kókuszos massza aszalt gyümölcsökkel

Készülékek

  • 1 peremes tálca vagy tepsi

Összetevők
  

  • 20 dkg datolyapép
  • 10 dkg kókuszreszelék
  • 10 dkg aszalt gyümölcs vegyesen
  • 15 dkg friss gyümölcs vegyesen (pl. alma, banán)
  • + kókuszreszelék a forgatáshoz

Elkészítés
 

  • A datolyapépet és a kókuszreszeléket összekeverjük, összegyúrjuk, az aszalt gyümölcsöket megmossuk, leszárítjuk, a friss gyümölcsöket kockára vágjuk, és azt is a péphez keverjük.
  • Egyenletesen elsimítjuk egy tálcán vagy tepsiben kb. 5 cm magasságban, és hidegre tesszük legalább 2 órára.
  • Fogyasztás előtt kivesszük a hűtőszekrényből, és éles késsel kockákra vágjuk. Megforgatjuk a félretett kókuszreszelékben, és már tálalhatjuk is.